poduri

Este destul de evident ca anul 2015 este anul fitness.Un stil de viata sanatos este important,util dar si necesar.Cu totii ne dorim sa aratam bine si sa avem un corp cu o silueta de invidiat. Fesele au devenit muschii IT ai minutului. Sunt atât de frumoase incat au starnit o noua tendinta a selfiurilor. Deci, fundurile sunt peste tot în sala de fitness astăzi și pentru un motiv foarte bun. Aș spune că fesele pot fi cel mai important grup muscular din organism. Din păcate, în societatea noastră de sedentari, ne petrecem o mare parte din zi stând pe fundurile noastre în loc de a le utiliza. Acest lucru a dus la o epidemie de fese plate, in stare flasca, prea puțin utilizate.

 

Multe dintre tipurile de exercitii ne sunt de mare ajutor dar nu la capitolul fesier. Lucru bun este, dar nu trebuie sa fie asa. Podurile sunt un exercițiu de mare ajutor pe care le puteți face în fiecare zi si oriunde pentru dezvoltarea si tonifierea muschilor frumos. Când este făcut corect, podul preia controlul de bază, controlul șoldului, pentru a dezactiva bicepsii femurali si poate cel mai important exercitiu asupra feselor. Aici sunt unele dintre lucrurile uimitoare care se întâmplă atunci când începi să faci poduri zi de zi.

  1. 1. Veți spune adio dureri de spate.

O slaba activitate din punct de vedere al miscarii reprezinta cauza pentru mici dureri de spate. Deoarece ne petrecem foarte mult timp stand la birou sau in oriunde alta parte in modul asezat datorita stilului nostru de viață sedentar, muschii nostri stagneaza si ne afecteaza intreg corpul. Acest lucru duce la alti muschi, cum ar fi montatori spinarii si tendoanele și de încărcare de la partea inferioara a spatelui in loc de solduri si reprezinta  cauzele principale în dezvoltarea a mici dureri de spate.

Facand poduri zi de zi (mai ales după o ședința prelungită) va ajuta să treziti fesele și resetați pelvisul. Acest lucru ajută organismul să-și amintească să folosească soldurile pentru a crea mișcarea la nivelul coloanei vertebrale lombare.

2.Durerea de genunchi va disparea miraculos

Unul dintre motivele principale pentru dureri de genunchi este o lipsă de control a osului piciorului de sus, femurul. Această lipsă de control a femurului poate include femurul in  alunecarea spre înainte, pe plan intern rotativ, sau apasa spre linia mediană a corpului. Toate aceste mișcări, sunt asociate cu dureri de genunchi. Soldurile joacă un rol major in controlul femurului la articulația șoldului, care va avea un efect asupra modului în care alte oase ale articulatiei genunchiului se unesc si duc la miscare.

  1. Veți parea mai inalta

Postura spune totul. Putem merge la sala de sport pentru a  lucra din greu pentru o ora pe zi, dar dacă vă petreceți alte 24 de ore din zi pe scaun nu ati rezolvat nimic. Fesele sunt literalmente pivotul de mișcare. Fără solduri care sunt active nici intestinul pelvian nu poate sta în mod corespunzător. Aceasta înseamnă că toți mușchii deasupra și dedesubtul bazinului, cum ar fi nucleul, nu poate lucra optim și corpul va trebui să compenseze. Această compensare, de obicei, vine sub forma de rău, apasă pe partea din spate sau partea din fata.

4.Prietenul Dvs vă va multumi

Baietii si fetele sunt de acord: fund rotund si ferm.Cu cat exersati mai mult si faceti mai multa miscare prin diferite exercitii si acasa si la sala va imbunatatiti corpul si o sa ajungeti la un fund mult mai atragator sexual.

5.Va ajuta la cresterea concentrarii

Exercitiile ajuta la cresterea concentrarii. Sunt apreciate de diferite persoane deoarece ajuta la dezvoltarea armonioasa a  corpului, iti dezvolta concentrarea, iti tonifica corpul si in general iti dezvolta caracterul. Toate beneficiile oferite de acest sport se vad si asupra vietii celor care il practica. Miscarea controlata si concentrarea au un efect extraordinar asupra sanatatii mintale, ajuta in calmarea sistemului nervos si in eliminarea stresului.

6.Jeansi preferati o sa va incapa

Femeile nu sunt în general mulțumite de modul în care se potrivesc blugi lor și sfârșesc prin a-i arunca. Nu va mai fi nevoie să căutați peste tot o pereche de blugi care sa se potriveasca atata timp cat faceti cat mai multe exercitii.

7.Veti avea un somn mai bun

Cei care fac fitness au somnul  mult mai profund si mai odihnitor. Exercitiile fizice contribuie la tranzitia intre fazele somnului, le face sa fie naturale si astfel somnul este mai bun. Ajuta foarte mult la relaxare dar si la cresterea libidoului.

8.Imbunatatesc auzul

Persoanele care fac exercitii isi imbunatatesc acuitatea auditiva. Conform cercetatorilor antrenamentul muschilor cardiovascular are un efect extraordinar asupra auzului si ajuta la imbunatatirea acuitatii auditive si mentinerea acesteia pe o perioada mai mare.