Taylor Swift

Turneul 1989 vine în decembrie și ea recunoaste ca nu are nici-un plan mare pentru ce se va intampla mai departe de Touring.

“Cred că ar trebui să-mi iau ceva timp liber. Cred ca oamenii ar putea avea nevoie de o pauza de la mine.”

“Am de gând să stau cu prietenii mei. Sa scriu muzică nouă. Poate nu scriu muzică nouă. Nu știu.” Taylor, de asemenea, a recunoscut ea este paranoica gandind ca lumea este în așteptare pentru ca ea să se distruga.

Ea a declarat NME Magazine că se bazează pe apeluri telefonice date mamei ei pentru a-si menține anxietatea sub control.

“Sunt în știri în fiecare zi , unice din mai multe motive diferite.Simti, uneori, ca dacă lasi anxietatea sa fie mai puternica decat tine, si cand toată lumea așteaptă sa gresesti- atunci o vei face.

“Am nevoie de o mulțime de timp pentru a o suna pe mama și sa vorbim pentru un timp foarte lung, doar pentru ca sa-mi aduc aminte de toate lucrurile care sunt bune și toate lucrurile care conteaza.” Taylor deasemenea vorbeste deschis despre cateva incidente cu celebritati pe care ea le-a avut în în ultimii ani.

În luna iulie a ajuns într-un schimbde replici pe Twitter , cu Nicki Minaj ,care a început atunci când ea a crezut ca unul dintre comentarii a fost un atac.

Ea a refuzat să vorbească despre recenta ei discutie cu Minaj, dar a dezvăluit ca ea a calmat situația cu un mesaj text.

“Am trimis cateva mesaje text . Dacă nu apare o reconciliere, mă duc la managerul ei, iau numărul ei și trimit textul.”

“Este o lecție importantă pentru oricine ,să învețe în 2015.”, spune Taylor. “Mi-a luat ceva timp” pentru a ma impaca cu Kanye West, dar relatia este in ” termeni foarte buni acum”, spune artista.

Kanye a luat in mod obraznic microfonul de la ea la MTV VMA2009,ca să spuna că ea nu merita premiul. Taylor Swift este un castigator Grammy de șapte ori, și cel mai tânăr castigator în istorie, cea mai mare onoare din industria muzicii, Premiul Grammy pentru album al anului. Ea este singurul artist din istorie care are un album hit , cu cifra de 1 milion de vanzari din prima săptămână ,de trei ori (din 2010 vorbind pana acum 2012 Red și 2014 a lui 1989). E un nume neobisnuit,este incredibil de ușor de reținut , a scris melodii ce transcend genurile muzicale, și o femeie de afaceri care a construit un vis din copilarie într-un imperiu.

Dar numerele nu spun povestea lui Taylor nici pe jumatate . La urma urmei, este incorect fata de de Swift, care ridica în stratosfera planetei noastre cultura pop, care permite acestei cântăreț-compozitoare de 25 de ani sa orbiteze într-un aer destul de rarefiat . Contributiile sale caritabile la scară largă sunt un lucru, dar sunt si în gesturile mici – notele de compasiune postate de ea in fotografii pe Instagram (poze de ale fanilor, îmbrățișări autentice date fără marjă de apreciere ) – cazuri în care Swift dovedește ca timpul,vânzarile si, succesul-record nu au schimbat natura ei intrinsecă. Ea este stângace, cinstita si puternic empatica; un fan înfocat , prieten loial, protector feroce de inimi; și unul dintre cei mai mari ambasadori din lume pentru puterea de a fi doar Woman yourself.As Billboard Magazine a anului (singurul artist pentru care a primit acest cap de afis de două ori, și cel mai tânăr vreodată ) . Cand a lansat al cincilea album apreciat de critica, in 1989, ea a uimit lumea prin vânzarea de aproape 1,3 milioane de albume în săptămâna de debut. O fata care a fost chemata sa incerce imposibilul în 2014, si Taylor a dovedit că a fost posibil,urcand în mod inevitabil la înălțimi tot mai mari. Tot ce a mai rămas este să ne întrebam cat de multe poate intr-o singura viata.