berbec

 

Natura mistică din cele douasprezece semne ale zodiacului poate fi fascinanta, și eu le voi descrie în magic, fermecat, și mistic ca moduri.

Pentru toate au farmece, talismane, amulete, și pietre.

Să începem cu începutul. Toată lumea ar trebui să fie familiarizata cu această sursă de potențial magic – puterea personală și energia care provine din corpul fizic.

Berbecul dă naștere la foc și trezirea forțelor primare ale naturii, simbolizând noua constiinta ce se naște din nediferențiatul ocean al inconstientului.

Berbec reprezintă, toate începuturile proaspete în viață, și atunci când au început ceva nou sunt în punctul în care orice este posibil și acest tip de pozitivitate și deschiderea către viață, invită mai multe oportunități creative.

Activitatea neîncetată de această natură se reflectă în flacăra ce conține mase de pasiune, de foc si febra, cu acest strălucire roșie care provine din jurul lor, generând o mulțime de căldură.

Solarul Berbec, trebuie să iasa în lume, aprins cu o multime de scântei. Un astfel de pionier îndrăzneț, cu un sentiment cald, fără griji de libertate are o magie contagioasă. Spiritul este magnetic puternic, existent în căldură. Nu au nici o retinere și, mai presus de toate, ele sunt o persoană încăpățânată, având o mare de optimism și îndrăzneală, complet absorbit în propria lor identitate. Energia personala tanjeste dupa emoție, ceva nou, și este întotdeauna cautarea emanciparii de forței de control.

Războinic și temerar sunt arhetipurile lui, dezvăluind o unitate în cazul de a-si asuma riscuri și de asemenea cand vine vorba sa-si gaseasca locul lor individual in lume.

Desigur, le place să ia conducerea în orice activitate, forjare instinctiva, prin modul lor de viață, cu îndrăzneală, inițiativă de întreprindere, proiectarea de multe ori a acestei imagini de curaj. Ca un semn de foc, ei umplu camera cu energie și oameni de foc, în general, sunt cele mai de încredere al zodiacului, cu o onestitate necondiționata.

Ei au această natură de copil, care este pentru totdeauna plina de speranță, păstrând întotdeauna canalul inimii deschise. De obicei, lecții dureroase în viață nu sunt învățate până degetele nu sunt arse.

Unii i-ar numi greu de controlat cu nevoia lor puternica pentru expresie exterioară, și există o nevoie puternică de a incerca noi taramuri.

Ele sunt extrem de intuitive și toate semnele de foc lumineza întunericul, ne conduc spre universul în continuă expansiune.

Aceasta flacara luminoasa este adesea un simbol al renașterii, promisiunea că viața poate merge inainte indiferent de pierderile sau plângerile.

Sa iubesti inseamna sa arzi si sa fi in flacari, iar stilul erotic este sincer, inedit și plin de vitalitate și fervoare.